Modern djurklinik i Sollefteå med stor erfarenhet

Välkommen till djurklinik Din Veterinär i Sollefteå AB! På vår djurklinik erbjuder vi professionell undersökning och behandling av smådjur. Vi ser till att varje patient får den tid den behöver och att det finns tid för att ställa frågor. Vår djurklinik är modern och fullt utrustad med den senaste tekniken för er trygghet.

Polikliniken

Vår poliklinik (öppenvård) är öppen alla vardagar. Operationsavdelningen är öppen alla vardagar och här utför vi operationer som t.ex. kastrationer av hundar, katter och kaniner. Sårskador, nybildningar/juvertumörer, korsband etc...Vi gör även munsaneringar och tandbehandlingar/ tanddragningar på både hund och katt. Vi har digital tandröntgen. Vi utför hältutredningar, HD/AD röntgen med vår fina digitala röntgen. Vi kan utföra bukutredning och dräktighetsundersökningar med vårt moderna ultraljud. Vi har även ett laboratorium för olika blodprov.

På vår djurklinik

På djurkliniken kan du vaccinera din hund eller katt så att de har ett bra grundskydd mot de vanligaste sjukdomarna samt inför utlandsresor som kräver vaccination och pass.Vi hjälper även till med kloklippning, klippning av tovor och allmän undersökning. Vi gör även besiktning för försäkringsbolag, id-märkning, besiktning och vaccination av valpkullar, dräktighetsundersökning, rådgivning angående foder och allmän skötsel av ditt husdjur. Välkomna!

Kontakta oss idag
Jag godkänner användningen av mina uppgifter som skickas*